Thai hornsgatan taimassage

thai hornsgatan taimassage

Massage av olika typer så som oljemassage, thaimassage. Spa eller friskvård. Samruai Thai Massage: Bästa thai massagen - Se 55 omdömen, 9 bilder och fantastiska erbjudanden på Stockholm, Sverige på TripAdvisor. 10 jan Beskrivning. Välkomna till Korkeaw thaimassage. Vi erbjuder de flesta massagebehandlingar, har 4 massagerum och ser till att du blir väl omhändertagen och bjuder på kaffe/tea, fikabröd, juice eller frukt både före och efter behandlingen. HAPPY HOUR varje dag mellan kl 10–12 med bl.a. nedanstående.

Thai hornsgatan taimassage - for

Jag tycker att det är riktigt ofräscht med dusch i köket, och nu satt det dessutom en tjej och åt dessutom. Hornsgatan 28 Stockholm Telefon 34 09 Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Jag bad ett par gånger om rejäl massage utan att något förändrades. Oljemassage rekommenderas thai hornsgatan taimassage dig som vill ha total avkoppling men också mjuka upp musklerna. Ring vägen 62  i  Stockholm. Rankad som nr 1 av 34 Spa och välmående i Stockholm. Hon visste inte hur man gör.

Thai hornsgatan taimassage - remarkable

Blockerad energi och spänningar i kroppen frigörs genom långsamma, djupa tryck i bland annat yogaställningar. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. thai hornsgatan taimassage

Videos

0 Replies to “Thai hornsgatan taimassage”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *